Fokusgården

Generell informasjon om fasiliteter og leiligheter

Moderne, innflyttingsklare leiligheter

med god romfølelse

I det nye bygget er det lagt stor vekt på gode arkitektoniske løsninger hvor både funksjonalitet og design er ivaretatt. Bygget skiller seg på mange måter fra tradisjonelle nybygg, blant annet ved å tilby en miks av boliger fra 38 kvm til penthouse-leiligheter. Dette er gjort for å skape en bredere sammensetning av folk i bygget og et bedre bomiljø. Her finner du 13 helt unike boliger, ingen av disse leilighetene er like.

I tillegg er det lagt mye vekt på behovet til menneskene som skal bo i leilighetene, ved at det er gitt større areal til stue og kjøkken og større bodplass. Leilighetene er utformet for at folk skal kunne leve i dem gjennom hele livsløpet, også med funksjonsnedsettelse.

Leilighetene varierer fra 38 kvm til penthousestørrelse, alle med romslig balkong og tilgang til felles takterrasse

16590_04

Leilighetene i tredje etasje har et unikt preg med delvis skrå himling. Alle leilighetene har ekstra god takhøyde og sin egen, store balkong. Penthouse-leilighetene har egen takterrasse. Også i eksteriøret har man jobbet for å skape variasjon og trivsel, gjennom fargebruk og bruk av forskjellig kledning. De fleste av leilighetene har egen parkeringsplass i parkeringskjeller. I tillegg har man tilgang til unike fellesområder som en stor takterrasse på ca 100 kvm, felles bakgård og stort innvendig oppholdsrom på 150 kvm.

16590_04

I de minste leilighetene er fortsatt romfølelsen god

Stue med sjel selv

om alt er nytt

Hver leilighet er unik, med unikt særpreg som skrå himling på leiligheter i 3. etg, eller andre detaljer som vitner om historien til bygget.

Det er lagt vekt på å lage boliger for å møte folk med forskjellige behov og interesser, i ulik alder og livssituasjon. Derfor er det stor sjanse for at du finner en leilighet som passer perfekt til akkurat deg.

Praktisk bad med

luksuriøst uttrykk

Alle bad har 60x60 fliser på både gulv og vegg og er komplett med dusjnisje og vegghengt toalett. Her finnes ingen veggplater eller billige løsninger. Både valg av flis og interiør vitner om at ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Her får man et praktisk bad med luksuriøst uttrykk.

Både gulv og varmtvann varmes av vannbåren luft til vann-teknologi, som sparer beboerne for inntil 80% av kostnadene på oppvarming og varmtvann.

Miljøvennlig oppvarming med luft til vann-teknologi er standardleveranse i alle leiligheter – inkludert i månedlige felleskostnader

16590_13
16590_05

Moderne kjøkken med praktiske
løsninger og god plass til gjester

Kvalitetskjøkken med

mange muligheter

Det er i stue og kjøkken vi oppholder oss mest den våkne tiden av døgnet, og derfor har disse områdene fått ekstra oppmerksomhet.

Kjøkkenet er av god kvalitet med praktiske løsninger og alt av hvitevarer. Her skal det være hyggelig å lage mat, samme om du lager mat for én eller et stort selskap.

Fra stuen er det direkte adkomst til privat balkong og fritt utsyn utover.

fokus
logo_icon_2